Ελλάδα

Αντώνης Κούκεν: “Ο πατέρας Σάκης Ρουβάς θαυμάζει τον Λιγνάδη;” (Video)

Τι ήταν αυτό που ώθησε τον λαοπρόβλητο μάγειρα του κάμπου Αντώνης Κούκεν να εστιάσει την προσοχή του στο φαινόμενο “Ρουβάς”; Μας λέει για την τυχαία γνωριμία τους στα βάθη της μακρινής Ασίας στην Κίνα, τότε που το Χονγκ – Κονγκ βρισκόταν ακόμα υπό Αγγλική κηδεμονία.

 

Έπειτα αναρωτιέται πως μπορεί μετά από τόσα χρόνια καριέρας ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης να δείχνει σαν να “θέλει” να κατακρημνιστεί από τις αλλεπάλληλες άστοχες ενέργειες που κάνει εις βάρος της εικόνας του. Ας μην ξεχνάμε, σχετικά πρόσφατα, στην αλλαγή του χρόνου που πήρε από τον Δήμαρχο Αθηναίων και ανιψιό του Πρωθυπουργού, Κώστα Μπακογιάννη, το ιλιγγιώδες και δυσανάλογο πόσο των 212.000 χιλιάδων ευρώ!!! Τότε μεγάλο μέρος Ελλήνων πολιτών αντέδρασε, τόσο για την παρουσία του, μόλις 10 λεπτά, αλλά και την αμφισβητούμενη καλλιτεχνική του αξία για την βραδιά που εμφανίστηκε και χωρίς μάλιστα την ζωντανή παρουσία κόσμου.

Προ ημερών παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου όπου εξέφρασε αυθόρμητα και χωρίς ίχνος αυτοσυγκράτησης την συμπαράσταση, τον θαυμασμό αλλά και την αγάπη του για τον ήδη έγκλειστο στην φυλακή ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη, που τον βαραίνουν διάφορες κατηγορίες του ποινικού κώδικα, με κυριότερη αυτήν για παιδεραστία.

Έκτοτε αμέτρητο πλήθος κόσμου κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για τον Σάκη Ρουβά και για το πως μπορεί να εκφράζει τέτοιες απόψεις συμπαράστασης, όταν ως πατέρας και ο ίδιος όφειλε αν μη τι άλλο, αν δεν ήθελε να καταδικάσει τον “αγαπημένο” του φίλο, να κρατήσει αποστάσεις μέχρι να αποφανθεί οριστικά η Ελληνική Δικαιοσύνη!!! Δείτε το βίντεο

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης