Ελλάδα

Απατεώνες παρίσταναν τους λογιστές και άρπαξαν χρυσαφικά από ηλικιωμένη

Ζευγάρι απατεώνων, εξαπάτησε ηλικιωμένη στο Μαρούσι και της έκλεψε όλα της τα χρυσαφικά! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», οι δύο απατεώνες εμφανίστηκαν ως λογιστές του γιου της και με το πρόσχημα ότι ήθελαν τα φωτογραφίσουν τα χρυσαφικά της, τα έκλεψαν.

Πώς έγινε η κλοπή

Η κλοπή σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/1) στην οδό Εμμανουήλ Παππά. Οι απατεώνες χτύπησαν το κουδούνι της οικίας της 76χρονης, και της είπαν πως είναι λογιστές του γιου της, και έπρεπε να φωτογραφίσουν τα χρυσαφικά της, για να μπορέσουν να τα ασφαλίσουν. Η γυναίκα τους πίστεψε, άνοιξε την πόρτα, και στη συνέχεια έβγαλε όλα τα χρυσαφικά της πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, και οι δράστες άρχισαν να τα φωτογραφίζουν.

Με το πρόσχημα ότι ήταν χαμηλός ο φωτισμός και οι φωτογραφίες έβγαιναν θολές, έπεισαν την ηλικιωμένη να πάρουν τα χρυσαφικά και να μεταβούν στο δήθεν λογιστικό τους γραφείο, για να τα φωτογραφίσουν. Οι κλέφτες πήραν τα χρυσαφικά, η 76χρονη τους ακολουθήσε, αλλά όταν βγήκαν στο δρόμο, άρχισαν να τρέχουν με τα κλοπιμαία στα χέρια.

Όπως κατέθεσε το θύμα στους αστυνομικούς, το ζευγάρι, μπήκε σε ένα μικρό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Οι απατεώνες ήταν Έλληνες σύμφωνα με την ηλικιωμένη, φορούσαν μάσκες κορονοϊού, και η γυναίκα ήταν μετρίου αναστήματος με ξανθά μαλλιά. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης