Ελλάδα Ροή

Αυτά είναι τα 5 πιο εγωιστικά ζώδια

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε εγωιστικές τάσεις και δεν είναι κακό! Είναι όλα στο μείγμα του πολύπλοκου μακιγιάζ του ανθρώπινου εαυτού μας.

 

Ωστόσο, ορισμένοι από εμάς τείνουν να χρησιμοποιούν αυτό το χαρακτηριστικό, λίγο πιο συχνά από τους υπόλοιπους.

Εάν ένα συγκεκριμένο γεγονός ή κάτι στη ζωή σου, σε έκανε να αναρωτηθείς: «Είμαι εγωίστρια;», ίσως θελήσεις να κοιτάξεις την αστρολογία για να μάθεις εάν ανήκεις σε ένα από τα 5 πιο εγωιστικά ζώδια. Δες παρακάτω ποια είναι αυτά, σύμφωνα με την Brittany Berke του Your Tango.

Κριός

Όταν ένας Κριός αντιλαμβάνεται τι θέλει, το αναζητά. Αυτό είναι καλό, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μπορεί επίσης να βγει εκτός ελέγχου. Ο Κριός έχει μια συνολική στάση «εγώ πρώτα» και τείνει να έχει μια από τις πιο αποφασιστικές προσωπικότητες.

Είναι όμως τόσο απλό: Εάν ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ μαζί με ένα Κριό και δει το τελευταίο παγωτό σοκολάτα, αλλά ξέρει ότι το θέλεις κι εσύ επίσης, θα ορμήξει για να το πάρει. Θα βρει λόγους (ακόμη και όταν γνωρίζεις ότι αυτοί οι λόγοι δεν είναι η αλήθεια) για το γιατί χρειάζεται αυτό το τελευταίο παγωτό.

Αν είσαι Κριός, κάνε θυσίες. Το καταλαβαίνουμε, δεν σου αρέσει να νιώθεις άβολα, αλλά πραγματικά, είναι μέρος της ζωής. Άφησε τη φίλη σου να πάρει το τελευταίο παγωτό και θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος

Αν και ένας Ταύρος αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία, η προσπάθειά του για ασφάλεια μπορεί συχνά να τον κάνει άπληστο και υλιστή. Μπορεί επίσης να γίνει υπερβολικά ευαίσθητος, υπερβολικά συναισθηματικός και σίγουρα υπερβολικά κτητικός.

Για παράδειγμα, μια Ταυρίνα θα ζητήσει από τον φίλο της να την πάει ένα Σαββατοκύριακο ταξίδι στη Μύκονο, στο καλύτερο ξενοδοχείο αλλά θα ορμήξει να του βγάλει τα μάτια αν αντιληφθεί ότι θα κοιτάξει το εντυπωσιακό μανεκέν στην πισίνα. Ναι, ένας γνήσιος Ταύρος.

Εάν είσαι Ταύρος, σταμάτησε να ζητάς όλο και περισσότερα και άφησε τις σχέσεις σου να ευδοκιμήσουν με αυτό που έχεις. Και μην είσαι τόσο επιθετική. Το έχεις … δεν χρειάζεται να το αποδείξεις στον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Παρόλο που ο Δίδυμος είναι υπέροχος στο να είναι φιλόξενος και ευέλικτος, αυτό μπορεί να αλλάξει γρηγορότερα από ότι αντιλαμβάνεσαι. Λόγω των τρόπων του που συνεχώς εναλλάσονται, μπορεί να θεωρηθεί ματαιόδοξος και επιφανειακός.

Αν είσαι σε ένα πάρτι με έναν Δίδυμο, μην εκπλαγείς αν βγει η ψεύτικη προσωπικότητά του και ένα ολοκαίνουργιο άτομο (που δεν ήταν μαζί σου πριν από πέντε δευτερόλεπτα) εμφανιστεί από το πουθενά. Τείνει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον του για τους εγωιστικούς του λόγους και θα μπορούσε να μην τον νοιάζει αν θα συνεχίσετε να κάνετε παρέα ή όχι.

Εάν είσαι Δίδυμος, πρέπει να μάθεις να είσαι εντάξει όταν είσαι ο εαυτός σου. Κανείς δεν εντυπωσιάζεται από τα υλικά υπάρχοντα σου ή τη φήμη σου … εάν κάνουν παρέα μαζί σου, είναι επειδή τους αρέσει. Αποχωρίσου λοιπόν αυτήν την ψεύτικη προσωπικότητα και άφησε τον εαυτό σου να νιώσει άνετα με αυτό που είναι.

Λέων

O Λέων είναι ένα είδος ανθρώπου «αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε». Ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να είναι αρκετά εγωιστής. Είναι φοβερό το ότι είναι άφοβος όσον αφορά το να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο έχει βρεθεί στο δρόμο του, αλλά όταν βλέπει κάτι που επιθυμεί, δεν αφήνει κανέναν να του το πάρει.

Όταν δει κάτι που θέλει, ανεξάρτητα από το ποιος άλλος μπορεί να έχει στραμμένο εκεί το βλέμμα του, θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.

Εάν είσαι Λέων, άφησε κάποιον άλλο να χειριστεί τα πράγματα για λίγο. Εάν θέλεις να κολλήσουν με σένα οι φίλοι σου, θα πρέπει να κάνεις θυσίες.

Παρθένος

Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος είναι σχολαστικός. Έχει έμπειρο μάτι για κάθε είδους ατέλειες ή λάθη, κάτι που είναι ιδανικό για την αυτο-βελτίωση. Αλλά είναι ο πρώτος που επικρίνει όλους τους άλλους.

Είναι ένα πράγμα το να είσαι σκληρός για τον εαυτό σου, αλλά είναι επίσης ένα άλλο πράγμα να είσαι σκληρός και επικριτικός με τους άλλους. Ακριβώς επειδή δεν θα έκανες κάτι εσύ, δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί, Παρθένε.

Εάν είσαι Παρθένος ,κράτησε για τον εαυτό σου την κριτική και άφησε τους φίλους σου να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν παίρνουμε πάντα όλοι αυτό που θέλουμε, οπότε βεβαιώσου ότι αφήνεις τους ανθρώπους να λειτουργήσουν με τους δικούς τους τρόπους.

 

Με πληροφορίες από womantoc

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης