Ελλάδα Ροή

Αυτά τα 4 ζώδια αποφεύγουν να ζητούν συγγνώμη

Έχεις απογοητευτεί ποτέ με κάποιον που αρνείται να ζητήσει συγγνώμη, ενώ είναι προφανές ότι πρέπει; Ε ναι, σίγουρα. Σε όλους έχει συμβεί. Γιατί, άραγε, είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να πουν «συγγνώμη»; Μήπως τα άστρα παίζουν κάποιον ρόλο; Έτσι φαίνεται. Ιδού το γιατί, σύμφωνα με την αστρολογία.

 

Ταύρος

Όταν ένας Ταύρος κάνει κάτι που θεωρεί σωστό, το να του αλλάξεις γνώμη είναι τόσο δύσκολο όσο να μετακινήσεις ένα βουνό. Ένας Ταύρος ξέρει πολύ καλά γιατί έκανε αυτό που έκανε. Και λόγω αυτού, συχνά θεωρεί τον εαυτό του δικαιολογημένο για τις πράξεις του. Αλλά μην ανησυχείς, παρόλο που πιθανότατα δεν πιστεύει ότι υπάρχει λόγος να ζητήσει συγγνώμη, δεν θα προτιμούσε να θυσιάσει τη μακροχρόνια σχέση του για ένα καυγαδάκι.

Λέων

Όταν είσαι τόσο φανταχτερή, εκφραστική και δραματική ως Λιονταρίνα, δεν μπορούν να συντονιστούν όλοι μαζί με τη μεγάλη σου προσωπικότητα. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι γνωστός για το ότι θεωρεί τον εαυτό του πιο σπουδαίο από όλους, έχει την τάση να ξεχνάει να λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματα των άλλων. Ωστόσο, ένας Λέων πιστεύει ότι είναι άδικο να απαιτείς να ζητήσει συγγνώμη για το ότι είναι απλώς αυτό που είναι. Στο μυαλό του, μπορείς είτε να τον αγαπάς είτε να τον μισείς. Από σένα εξαρτάται.

Σκορπιός

Στον πυρήνα του μυαλού του Σκορπιού βρίσκεται η επιθυμία να διατηρήσει την εξουσία. Αυτή η ιδιότητα του είναι πιο εμφανής στις σχέσεις του, καθώς μισεί απόλυτα το συναίσθημα να αισθάνεται σαν τον εξαρτώμενο σύντροφο. Παρόλο που ενεργεί σαν κακομαθημένος κατά τη διάρκεια ενός καυγά, φημίζεται για την ανατροπή της κατάστασης και την εστίαση σε αυτό που κάνεις για να τον αναγκάσεις να ενεργήσει σαν κακομαθημένος. Στο μυαλό του, θα έπρεπε να γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι αυτό που κάνεις, τον εξοργίζει.

Υδροχόος

Εάν περιμένεις μια συγγνώμη από έναν Υδροχόο, πιθανότατα θα γελάσει και θα σκεφτεί ότι είσαι γελοία. Στην πραγματικότητα, μάλλον θα σου πει επίσης να μεγαλώσεις. Στο μυαλό ενός Υδροχόου, πιθανότατα φαίνεσαι πολύ ευαίσθητη για κάτι που δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση. Πιθανότατα θα σε αγνοήσει. Ωστόσο, εάν μπορέσεις να αποδείξεις ότι αυτό που κάνει αντιβαίνει στις δικές του αξίες ή είναι υποκριτικό, πιθανότατα να παραδεχτεί ότι έχει λάθος.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης