Ελλάδα

Βγήκαν τα τρακτέρ στον κόμβο Αγιάς (φωτ. & video)

Τα πρώτα τρακτέρ των φετινών κινητοποιήσεων στη Λάρισα βγήκαν στον κόμβο της Αγιάς, στην είσοδο του δημοτικού διαμερίσματος Πλατυκάμπου. Τα τρακτέρ ήρθαν κυρίως από τη Νίκαια και παρατάχθηκαν έξω από το οδόστρωμα. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για μια σειρά από μέτρα που πλήττουν το εισόδημά τους και ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για να ανασάνουν οικονομικά.

Μαρούδας: Επιτροπές που ήθελαν την ενότητα «φρενάρουν» την  έξοδο των αγροτών

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας τόνισε ότι αρκετοί αγρότες δέχθηκαν παρεμβάσεις για να μην βγουν στο δρόμο. «Υπάρχουν σοβαρά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. Μέσα από τους αγώνες μας μπορούμε να κερδίσουμε. Καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτό το μπλόκο, να δυναμώσει περισσότερο ώστε να είμαστε ποιο αποτελεσματική η πάλη μας. Οι αγρότες να ξεπεράσουν τις πιέσεις που δέχονται από διάφορους φορείς και από δήθεν επιτροπές που έλεγαν ότι ήθελαν δήθεν ήθελαν την ενότητα του αγώνα. Τρέχουν αυτές τις ημέρες στα χωριά και τους λένε να μην βγουν», καταλήγει ο κ. Μαρούδας.

Ο Γραμματέας της ΕΟΑΣΝΛ Αστέριος Τσικριτσής σε δηλώσεις του τόνισε ότι «μέρα με τη μέρα να ενισχυθεί κι άλλο το  μπλόκο. Το εάν θα κλείσουμε δρόμο θα το αποφασίσουν οι συνελεύσεις των αγροτών. Όλες οι δράσεις θα αποφασιστούν από τους ίδιους τους αγρότες».

Larissanet.gr

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης