Ελλάδα

Βρέθηκε σε χωματερή το νεκρό βρέφος

Θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκαν μέσα σε πλαστική σακούλα το νεογνό που αναζητούσαν οι αστυνομικές Αρχές.

 

Το μακάβριο εύρημα βρισκόταν μέσα σε έναν από τους μεγάλους κάδους που μεταφέρουν τα σκουπίδια και βρισκόταν στη χωματερή της περιοχής.

Το νεογνό θα το εξετάσει ιατροδικαστής την προσεχή Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις μοιάζει να είναι 5 μηνών, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ να απέβαλλε και στη συνέχεια, ο επίσης 30χρονος σύντροφός της να το πέταξε στα σκουπίδια.

Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» της Αθήνας, με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Ομάδα της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έρευνα σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου βρέθηκε μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα, με το δωμάτιο -όπου διέμενε το ζευγάρι- να είναι γεμάτο με σημάδια από αίμα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο και στα σεντόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διαπιστώθηκε μέσα από βίντεο ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Το ζευγάρι βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης