Ελλάδα Ροή

Βόλος: Παρήγγειλαν πρωτεΐνες από το ίντερνετ και …κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών!

Μπλεγμένοι με τη Δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, βρέθηκαν δύο φίλοι, ο ένας κάτοικος Βόλου, που χωρίς να φταίνε (είχαν παραγγείλει πρωτεΐνες μέσω ίντερνετ) κατηγορούνται στα καλά καθούμενα για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Και όλα αυτά, εξαιτίας της διαβολικής σύμπτωσης ο ταχυδρόμος να παραδώσει δέμα που προοριζόταν για νεαρό στον γείτονά του. Μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται ο γείτονας έστειλε το δοχείο με τη σκόνη που παρέλαβε, στο Χημείο για εξετάσεις, που αποφάνθηκε ότι περιείχε ίχνη κοκαΐνης, με αποτέλεσμα τα ευρήματα να σταλούν στην Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία.

Όλα φαίνεται ότι έγιναν πριν ένα χρόνο και πριν τα περιοριστικά μέτρα. Οι δύο νεαροί, που κάνουν γυμναστική μόνοι τους, παρήγγειλαν μέσω ίντερνετ πρωτεΐνη. Το συσκευασμένο δέμα παρέβαλε ο ένας νεαρός στην Αθήνα και επειδή ο φίλος του βρισκόταν στον Βόλο, το έστειλε ταχυδρομικά.

Από λάθος του διανομέα όμως, αντί το θέμα να πάει στον νεαρό, πήγε σε γείτονά του, που μη γνωρίζοντας τι ήταν το συσκευασμένο δοχείο με τη σκόνη που παρέλαβε, το έστειλε στο Χημείο για εξέταση.

Από την εξέταση του δείγματος διαπιστώθηκε ότι η πρωτεΐνη, περιείχε ίχνη κοκαΐνης, οπότε το αποτέλεσμα στάλθηκε από το Χημείο στην Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία, κατά των δύο νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών.
Χθες ο ένας από τους δύο νεαρούς εμφανίστηκε στον ανακριτή, κατέθεσε για το τρομερό μπέρδεμα που είχε γίνει και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, που θα αποφασίσει αν θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο ή όχι. Πάντως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μια αθώα παραγγελία ενός προϊόντος, που δεν γνωρίζουμε τι είχε και τι περιέχει μπορεί να προκαλέσει απίστευτα μπερδέματα και περιπέτειες που δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος.

magnesianews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης