Ελλάδα

Βόμβα Ραγκούση: “Υπάρχουν στοιχεία ότι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη”

Για αποκαλύψεις ενόψει Σαββατοκύριακου προειδοποίησε χθες από του βήματος της Βουλής ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στο μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ “υπάρχουν στοιχεία από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2020 παρακολουθούσε τον νυν υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τότε υπουργό Ενέργειας”!!!

 

Ο Γιάννης Ραγκούσης προκάλεσε την Κυβέρνηση “αν τολμάει να δώσει τώρα την άδεια στην ΕΥΠ να δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις αποδείξεις, καθώς και στην ΑΔΑΕ” και χρησιμοποιώντας τη φράση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι  «ντροπή και αίσχος να παρακολουθείται ο Υπουργός Εξωτερικών» αναρωτήθηκε… «αν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης τον Υπουργό  Εξωτερικών, δεν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε τέλος ότι  «πολλοί πολίτες αναρωτιούνται, γιατί δεν αντιδρούν οι Υπουργοί για τους οποίους δημοσιοποιούνται σαν χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από ΕΥΠ και Predator. Μήπως, λένε οι πολίτες, διότι ο κ. Μητσοτάκης τους εκβιάζει με το υλικό της παρακολούθησης, με το υλικό που έχει συγκεντρώσει παράνομα μέσω της ΕΥΠ και του Predator;».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης