Ελλάδα

Γιορτή Προωρότητας – Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας γιόρτασε τα διαμαντάκια του!

Μεγάλη γιορτή στήθηκε το Σαββατοκύριακο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας με ξεχωριστούς προσκεκλημένους, τα εξαιρετικά πρόωρα βρεφάκια, τα μικρότερα που γεννήθηκαν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ίσα που άγγιζαν το 1κιλό.

 

Διαμαντάκια κάθε ηλικίας, μαχητές της ζωής που ήρθαν σε αυτή νωρίτερα από το αναμενόμενο και πέρασαν τους πρώτους τους μήνες παλεύοντας, στην έμπειρη αγκαλιά των μαιών και των γιατρών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ήρθαν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μαζί με τις οικογένειές τους και μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές.

Η ομάδα της ΜΕΝΝ τους καλωσόρισε σε μέρη γνώριμα και θυμήθηκε με τις οικογένειές τους όμορφες αναμνήσεις και συγκινητικές ιστορίες.

Ο Πολυχώρος Δημιουργικής Έκφρασης ΚΔΑΠ Δημιουργική Πόρτα τους επεφύλαξε μια όμορφη έκπληξη, διασκεύασε το παραμύθι «το μικρό κοτοπουλάκι» και μίλησε στα παιδιά για την προωρότητα, μέσα από το κουκλοθέατρο με τον πιο τρυφερό τρόπο, η Energiers που 45 χρόνια ντύνει με ομορφιά και αγάπη τα παιδιά  και τα καταστήματα βρεφικών ειδών Boutique Bebe Plus μοίρασαν δώρα και χαρά στους μικρούς μας καλεσμένους.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης