Ελλάδα Ροή

Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε άγρια μία 20χρονη γυναίκα δίπλα στον σύζυγό της και το 11 μηνών μωρό τους.

Όπως έγινε γνωστό στο σπίτι βρέθηκε δεμένος ο σύζυγός της, ενώ μπροστά στο αδίστακτο φονικό ήταν και το 11 μηνών μωρό τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αδίστακτοι ληστές σκότωσαν την 20χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αγγλία, πιθανότατα την έπνιξαν με μαξιλάρι στη σοφίτα του σπιτιού της.

Κάλεσε το ‘100’ με τη μύτη του
Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας κατάφερε να καλέσει την αστυνομία πατώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου με τη μύτη του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την 20χρονη γυναίκα, δεμένο τον σύζυγο της και στο διπλανό δωμάτιο το 11 μηνών μωρό τους, το οποίο έκλαιγε.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν και να κρεμάσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά – Μπήκαν από το πίσω παράθυρο – Έφυγαν με 10.000 ευρώ
Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο έχει δώσει ήδη την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το πώς έγινε η άγρια ληστεία ληστεία στο σπίτι του και στη συνέχεια το φονικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως ανέφερε ο 32χρονος σύζυγος στους αστυνομικούς, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο άνδρας ανέφερε στην πρώτη του κατάθεσή πως ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός. Παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας. Μπήκαν μέσα, ξύπνησαν την οικογένεια. Τους ζήτησαν χρήματα.

Στη συνέχεια έγινε το άγριο φονικό όπου οι ληστές στραγγάλισαν την 20χρονη γυναίκα και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στο τέλος έφυγαν έχοντας αποσπάσει 10.000 ευρώ.

in.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης