Ελλάδα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Β΄ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έρχεται να ενισχύσει η δημιουργία της Β’ Νευροχειρουργικής Κλινικής υπό τη διεύθυνση του Νευροχειρουργού κ. Στέργιου Μπρίζα και σε συνεργασία με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία. Συνεργάτες της Κλινικής είναι ο κ. Παναγιώτης Κόκκαλης Νευροχειρουργός, ο κ. Δημήτριος Ρίκος Νευρολόγος και ο κ. Γάτος Νικόλαος Αναισθησιολόγος – εξειδικευμένος στη διαχείριση πόνου

Πρόκειται για μία Νευροχειρουργική Κλινική υψηλών απαιτήσεων που αντιμετωπίζει όλο το φάσμα της σύγχρονης νευροχειρουργικής:

  • Εκφυλιστικά νοσήματα της σπονδυλικής στήλης (δισκοκήλες, στενώσεις οσφυϊκής – θωρακικής και αυχενικής μοίρας),
  • Νευροτραυματολογία (κατάγματα σπονδυλικής στήλης & κρανίου),
  • Όγκους του  εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης,
  • Αγγειακές παθήσεις (εγκεφάλου &σπονδυλικής στήλης),
  • Υδροκεφαλία,
  • Χρόνιο πόνο και
  • Παθήσεις των περιφερικών νεύρων

Η ιατρική ομάδα της Β΄ Νευροχειρουργικής Κλινικής θέτει αυστηρά εξατομικευμένα κριτήρια για τη χειρουργική αντιμετώπιση των ασθενών, με γνώμονα πάντα τη θεραπεία και την ασφάλειά τους, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του χειρουργείου με μηχανήματα τελευταίας γενιάς (χειρουργικό μικροσκόπιο, νευροπλοήγηση, διεγχειρητική νευροπαρακολούθηση, CUSA κ.λπ.), το σύγχρονο τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων και η ύπαρξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας συμβάλλουν στην επιτυχή πραγματοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών και σύνθετων νευροχειρουργικών επεμβάσεων σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Β΄ Νευροχειρουργικής Κλινικής διενεργείται καθημερινά τακτικό εξωτερικό ιατρείο, ενώ τα επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται άμεσα.

 

http://bit.ly/2ndNRX-IasoThessalias

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης