Ελλάδα

Διακινούσε ακατέργαστο και κατεργασμένο χασίς στη Λάρισα

trikalavoice.gr

Kυριολεκτικά… «επί των έργω» συνελήφθη ένας 42χρονος Έλληνας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον τσάκωσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής να αναζητά σε στέκια χρηστών ναρκωτικών της Λάρισας αγοραστές για τις ποσότητες ακατέργαστου και κατεργασμένου χασίς που είχε στην κατοχή του.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 96 γραμμαρίων και άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 22,8 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Σε τυχαίο έλεγχο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης στη Χίο ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε στην κατοχή του 14 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 31 γραμμαρίων. Πάνω στον δράστη κατασχέθηκαν και 95 ευρώ και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σάμης και της Ο.Π.Κ.Ε. έναν 32χρονο Έλληνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, την στιγμή που περιποιούνταν τη μίνι χασισοφυτεία με τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών που καλλιεργούσε σε μια δύσβατη αγροτική περιοχή στην Κεφαλονιά. Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο 32χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

protothema.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης