Ελλάδα

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στον Βόλο: Υπερχείλισε ρέμα, στους δρόμους οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του βόλου που βρίσκεται στη δίνη της κακοκαιρίας Ντάνιελ από νωρίς το πρωί, με τον τρομακτικό όγκο νερού να έχει εξαφανίσει τους δρόμους.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του Τhesstoday.gr από το ρεύμα Κραυσιδώνα που υπερχείλισε, ενώ τα νερά έχουν μπει σε σπίτια και πυλωτές προκαλώντας ζημιές.

Οι κάτοικοι βγαίνουν στους δρόμους, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουν τα οχήματα τους από το έλεος της κακοκαιρίας που παρασέρνει ακόμη και αυτοκίνητα. Μάλιστα, από την ορμητικότητα των νερών έχουν σπάει πλακάκια ενώ οι δρόμοι έχουν καλυφθεί από λασπόνερα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Θύμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, στην περιοχή του Ανω Βόλου, που σαρώνει τον Βόλο και τη Μαγνησία, έπεσε ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, στην ευρύτερη περιοχή του Ανω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πολλαπλά τραύματα λόγω της καταπλάκωσης από τα χαλάσματα του τοίχου.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου για αγνοούμενο ηλικιωμένο. Το όχημά του παρασύρθηκε από ρέμα το οποίο έχει υπερχειλίσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Ομάδα της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας μαζί με κλιμάκιο του Δήμου Βόλου βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του.

ρεύμα Κραυσίδωνα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης