Ελλάδα

Εκπαιδευτικό Κέντρο Ρομποτικής Χειρουργικής του Μυοσκελετικού συστήματος το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας την ομάδα Ορθοπαιδικών Χειρουργών που έφτασε από την Ουκρανία με σκοπό να συμμετάσχει στο διεθνές  εκπαιδευτικό πρόγραμμα VSP  (Visiting Surgeons Programme) της Smith & Nephew, που σταθερά διοργανώνει  η  Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

 

 

Η εκπαίδευση των Ουκρανών φιλοξενούμενων αυτή τη φορά περιλάμβανε την παρουσίαση της ρομποτικής τεχνικής στην επεμβατική ορθοπαιδική χειρουργική με το ρομποτικό σύστημα Cori και το εμφύτευμα γόνατος Anthem, μέσω πρακτικής σε πραγματικά χειρουργεία.

Οι Διευθυντές Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί κ.κ. Κωνσταντίνος Μακρίδης, MD, MSc, PCaosD, ESpD, PhD (certified robotic system user) και Μιλτιάδης Γεωργούσης, MD, MSc, PhD (certified robotic system user), έχουν εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 20 Ορθοπαιδικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να μάθουν από τους ειδικούς σε διαφορετικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αποτελεί, αδιαμφησβήτητα  πλέον, εκπαιδευτικό κέντρο αναφοράς στη Ρομποτική Χειρουργική του Μυοσκελετικού συστήματος, αφού είναι το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας που διαθέτει Ρομποτικό μηχάνημα με τις χειρουργικές επεμβάσεις να εκτελούνται αποκλειστικά από τους κκ. Κων/νο Γ. Μακρίδη και Μιλτιάδη Θ. Γεωργούση προσφέροντας ύψιστης ποιότητας παροχών υγείας στους ασθενείς του.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης