Ελλάδα

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Λάρισα και Βόλο

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνολικά έξι περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθησαν σήμερα (10-04-2019) το πρωί στο Βόλο ως δράστες, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 56 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της ληστείας.

 

Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά:

 

δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης,
ένας τρίφτης και υπολείμματα κάνναβης και
διάφορα χρυσαφικά,
πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και
δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (06-04-2019) έως σήμερα (10-04-2019), οι δύο συνεργοί διέπραξαν από κοινού μία περίπτωση κλοπής από οικίες και τρεις απόπειρες στην πόλη του Βόλου, αφαιρώντας συνολικά μεγάλο αριθμό χρυσαφικών και το χρηματικό ποσό των (370) ευρώ.

 

Μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

 

Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε, την (27-03-2019) στη Λάρισα, ο 56χρονος διέπραξε άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής από οικίες, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

 

Παράλληλα, προέκυψε ότι τυγχάνει  και δράστης  ληστείας σε βάρος δύο ατόμων που διαπράχθηκε το πρωί της (29-03-2019) σε οικία στη Λάρισα, από όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, ενώ χτύπησε στο πρόσωπο το ένα από τα δύο άτομα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης