Ελλάδα

Εξιχνιάστηξκαν άμεσα κλοπές και ληστεία στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου μία περίπτωση ληστείας και δύο περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

 

Συνελήφθησαν χθες (02-06-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 34 ετών, για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, καθώς και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας χθες (02-06-2019) οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, διέπραξαν:

δύο κλοπές σε ισάριθμες οικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα γεωργικά εργαλεία, καθώς και
μία ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ατόμου, από το οποίο αφαίρεσαν μια τσάντα με μικροαντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό.
Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με το προαναφερόμενο όχημα και συνελήφθησαν.

 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης