Ελλάδα

Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας από τις Φυλακές Δομοκού όπου κρατείται από τις 21 Δεκεμβρίου.

Ο 62χρονος Κουφοντίνας, κάνει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου ζητώντας να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, αφού με το νέο νόμο δεν προβλέπεται να εκτίσει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές.

Η πολυήμερη απεργία πείνας φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην υγεία του και χρειάστηκε νοσηλευτική φροντίδα. Αυτή τη φορά – σε αντίθεση με την προηγούμενη νοσηλεία του στα Επείγοντα – έδωσε αίμα για εξετάσεις και υπεβλήθη σε καρδιογράφημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μετά το πέρας των εξετάσεων, κρίθηκε προφανώς ότι μπορεί να επιστρέψει στο κελί του και με τον ίδιο τρόπο, με ασθενοφόρο και τη συνοδεία πολλών περιπολικών και περιπολικό και τζιπ της εξωτερικής φρουράς, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του πίσω στις φυλακές Δομοκού.

Συνελήφθη φυγόδικος στο Βόλο

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Κάνετε like στη σελίδα του trikalavoice.gr  στο Facebook , γίνετε μέλος στην ομάδα μας trikalavoice for… trikala και μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης