Ελλάδα

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα στον πρωθυπουργό για το γεύμα στην Ικαρία

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, με την οποία τον κατηγορεί για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά το ταξίδι του στην Ικαρία, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το γεύμα στο σπίτι του κ. Στεφανάδη «κίνηση απίστευτης αλαζονείας, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα προκαλούσε μείζονα κυβερνητική κρίση».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρει πως «ενώ η χώρα βρίσκεται στο τρίτο κύμα της πανδημίας, η ελληνική οικονομία καταρρέει και η κυβέρνηση ανακοίνωσε, πριν λίγες ημέρες, αυστηρότερα μέτρα περιορισμών για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ έως τις 9πμ και την εστίαση κλειστή εδώ και 4 ολόκληρους μήνες, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ικαρία ο κος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στο γεύμα που οργάνωσε στο σπίτι του ο βουλευτής της ΝΔ κος Στεφανάδης, με συμμετοχή δεκάδων στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης, σε μια κίνηση απίστευτης αλαζονείας, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα προκαλούσε μείζονα κυβερνητική κρίση»/

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης