Ελλάδα

Εσείς τις ξέρετε αυτές τις… τροπικές παραλίες της Λάρισας (εικόνες)

Απέχει λίγες δεκάδες χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας. Ειδικά με το νέο δρόμο από τις σήραγγες των Τεμπών η απόσταση έγινε ακόμα μικρότερη. Βρίσκεται στο Δήμο Τεμπών και είναι περιοχή που προτιμούν εδώ και πολλά χρόνια χιλιάδες λουόμενοι.

 

 

Στα Μεσάγγαλα και το Καστρί Λουτρό η παραλία σε κάποια σημεία θυμίζει εξωτερικό. Οι φοίνικες και η ψιλή άμμος την κάνουν να μοιάζει σε παραλία τροπικού μέρους. Ο φακός του Larissanet.gr βρέθηκε στην παραλία και κατάγραψε μερικά στιγμιότυπα.

Η παραλίες Μεσαγγάλων και Καστρί Λουτρό είναι άρτια οργανωμένες και γνωστές για τις θεραπευτικές ιδιότητες της αμμουδιάς τους, λόγω της θερμοκρασίας. Πολλοί τουρίστες τις επισκέπτονται για να κάνουν αμμόλουτρα, τα οποία συμβάλλουν στην θεραπεία των αρθρώσεων. Η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή, ιδανική για οικογενειακές διακοπές.

Στα Μεσάγγαλα και το Καστρί Λουτρό ο επισκέπτης μπορεί να βρει ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, να γευτεί ξεχωριστές λιχουδιές στις ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια και να διασκεδάσει στα καφέ-μπαρ.

Εάν πάλι προτιμά μια πιο έντονη νυχτερινή ζωή, σε 15 λεπτά μπορεί να βρίσκεται στον Πλαταμώνα ή στο Στόμιο.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις… τροπικές παραλίες της Λάρισας:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης