Ελλάδα

Ευχαριστήριο της Λίας Ρογκανάκης

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των θέσεων περιφερειακών συμβούλων ,θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και με ψήφισαν για την εκλογή μου και παράλληλα να εκφράσω τον σεβασμό μου στους συμπολίτες που δεν με επέλεξαν με την σκέψη ότι τα προβλήματα και η πρόοδος του νομού μας είναι κοινά για όλους .
Αγωνίστηκα προεκλογικά να επισκεφθώ και να ξαναεπισκεφθώ και τα 150 χωριά του νομού μας για να σας γνωρίσω ,δείχνοντας σεβασμό στην ψήφο σας. Προσπάθησα να μάθω τα προβλήματα σας και να με γνωρίσετε συζητώντας με τον κάθε ένα από εσάς για να αποφασίσετε μόνοι σας αν μπορούμε να μοιραστούμε το ίδιο όραμα.
Συνειδητά και από επιλογή απέφυγα κάθε εξάρτηση, κάθε είδους πολιτικά γραμμάτια, δεν στηρίχθηκα σε συμφωνίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ. Η εκλογή μου οφείλεται στην δική σας επιλογή.
Στο πρωτόγνωρο αυτό ταξίδι ανακάλυψα πολλούς νέους φίλους και συγκινήθηκα ειλικρινά με όλους εσάς που με στηρίξατε λέγοντας μου πως η ψήφος σας είναι «ψήφος καρδιάς». Το ευχαριστώ ηχεί πολύ λίγο για αυτό που με κάνατε να νοιώσω.
Υπενθυμίζοντας τα λόγια του περιφερειάρχη Κ.Αγοραστού, με τον οποίο έχω συνταχθεί «Το να υπηρετείς την Περιφέρεια_Θεσσαλίας είναι αγώνας αγάπης, αντοχής, υπομονής, επιμονής και αφοσίωσης.Γνωρίζουμε το χρέος μας απέναντι σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν. Από αύριο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έχουμε πολλά έργα!»
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!
Λία Ρογκανάκη
Εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Καρδίτσας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης