Ελλάδα

«‘Εφυγε» ο Διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας Γιώργος Κυριαζόπουλος

Ο Λαμιώτης Διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας Γιώργος Κυριαζόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά όλη τη Φθιώτιδα.

Μαύρη Κυριακή για τη Λαμία που έχασε ένα κορυφαίο Γιατρό και ένα σπουδαίο Άνθρωπο. Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής στην ΑΘήνα, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ήταν αφοσιωμένος στην ιατρική επιστήμη και είχε σώσει πολλούς ανθρώπους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Είχε κυριολεκτικά δώσει τη ψυχή του στη ΜΕΘ στο πλευρό του Δημήτρη Σφύρα, από τον οποίο πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε ως επικεφαλής της ΜΕΘ μέχρι και σήμερα.

Τους τελευταίους μήνες είχε αφοσιωθεί ψυχή και σώματι στην επέκταση της ΜΕΘ για είναι έτοιμη ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες λόγω Covid.

Έτσι έχουμε σήμερα τα επιπλέον 6 κρεβάτια που είναι για covid και τα 5 επιπλέον που ετοιμάζονται αυτή την ώρα για τη ΜΕΘ Covid, εκτός από τα 8 κρεβάτια της κανονικής ΜΕΘ.

Η απώλεια για τον ιατρικό κόσμο είναι πολύ μεγάλη, όπως είναι και για τη Λαμία, αφού χάθηκε ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον τόπο σε όλα τα επίπεδα.

Αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, την αγαπημένη του σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη του.

 

Πηγή: lamiareport.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης