Ελλάδα

Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Αθώα δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η Εύα Καϊλή, που κρατείται σε βελγική φυλακή μέχρι την ακρόασή της την Τετάρτη για την υπόθεση Qatargate.  Ένας από τους τρεις δικηγόρους της, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε πως η ευρωβουλευτής δηλώνει αθώα και δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.

 

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ», σημείωσε χαρακτηριστικά στον τ/σ OPEN.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι δεν έχει εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. «Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχει το απόρρητο. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν».

«Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της, η κ. Μαγδαλένα Καϊλή» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος

Όσον αφορά στον πατέρα της Εύα Καϊλή, Αλέξανδρο Καϊλή, ξεκαθάρισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές και ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης