Ελλάδα

Η Αργιθέα στο μοναδικό ταξιδιωτικό περιοδικό Icons Travellers

Στο πλαίσιο της προβολής της περιοχής και της εξωστρέφειας, η Αργιθέα βρίσκεται στο τεύχος Δεκεμβρίου του πρώτου σε πωλήσεις ταξιδιωτικού περιοδικού στη χώρα. Η Δημοτική αρχή συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να καθιερωθεί η Αργιθέα σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους εναλλακτικούς τόπους που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.

Σε ερώτηση που απεύθυνε η συντακτική ομάδα του περιοδικού στο νέο Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου αναφορικά με την πιθανή αξιοποίηση της περιοχής, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η Αργιθέα είναι, με μία λέξη, μοναδική. Σε καθηλώνει όλες τις εποχές του χρόνου. Αποτελεί επί της ουσίας προορισμό για μυημένους, για όλους εκείνους που αναζητούν κάτι το αυθεντικό, κάτι το διαφορετικό. Διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον κορυφαίους εναλλακτικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδος, κάτι για το οποίο αγωνιζόμαστε σταθερά και οργανωμένα ως νέα δημοτική αρχή.

Τα θρησκευτικά μνημεία, τα ιστορικά σημεία αναφοράς, τα αρχαιολογικά ευρήματα, το πολιτιστικό υπόβαθρο, τα εντυπωσιακά πετρογέφυρα, συνδυαστικά με το ασύλληπτο φυσικό κάλλος, την κατατάσσουν δίχως καμία αμφιβολία σε μία από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της χώρας.

Αν «μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», τότε δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο. Επισκεφθείτε τον τόπο μας και θα το διαπιστώσετε. Γιατί πολύ απλά, η Αργιθέα είναι μία εμπειρία που τη ζεις. Σας περιμένουμε!»

Διαβάστε το αφιέρωμα του περιοδικού στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.travelstyle.gr/argithea-anakalypste-enan-panemorfo-topo-me-polles-fysikes-omorfies/

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης