Ελλάδα Ροή

Η καριέρα αυτών των τεσσάρων ζωδίων θα απογειωθεί το 2022

Το 2022 για αυτά τα τέσσερα ζώδια φαίνεται μια χρονιά που θα ικανοποιήσει αρκετές από τις φιλοδοξίες τους, θα τους δώσει ευκαιρίες να βρουν μια δουλειά, όπως τη θέλουν, θα φέρει πολύ καλές εργασιακές συνθήκες και επίτευξη στόχων, αλλά και τη δυνατότητα να απογειώσουν την καριέρα τους. Πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ζωή.

 

Διάβασε παρακάτω και μάθε, σύμφωνα με το astrology.gr αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που θα έχουν επιτυχίες στα επαγγελματικά τους την καινούργια χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις φιλοδοξίες, εμπνεύσεις και μεγαλόπνοα σχέδια που όπως όλα δείχνουν, πολλά από αυτά θα υλοποιηθούν μέσα στο 22, κυρίως έως τις 10/5, αφού ο Δίας θα είναι στους Ιχθύς και 10ο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντάς σου τα μέσα και τους ανθρώπους για να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Δεδομένου ότι ξανοίχτηκες και δοκίμασες καινούργια πράγματα ή μεθόδους, η επιτυχία στη δουλειά σου είναι εξασφαλισμένη, αλλά και γενναία ανταμοιβή για όσα θα έχεις καταφέρει. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είσαι το γνήσιο παιδί του Δία.

ΖΥΓΟΣ

Το 2022, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα στα επαγγελματικά σου και κυρίως στα εργασιακά σου, αφού μέχρι τις 10/5 θα βρίσκεται ο Δίας στον 6ο οίκο σου, προσφέροντάς σου αναγνώριση, βελτίωση των συνθηκών, αλλά και επιτυχίες, χωρίς να καταβάλλεις μεγάλο κόπο. Αν δεν εργάζεσαι μέχρι τώρα, ίσως βρεθεί η δουλειά που θα σου προσφέρει, εκτός από έναν καλό μισθό ή άλλες απολαβές, και την ικανοποίηση να ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει. Μετά, θα περάσει στον 7ο οίκο σου, φέρνοντάς σου μια επωφελή και -γιατί όχι;- κερδοφόρα συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα τα ωραία θα ξεκινήσουν από τις 10/5 και μετά, με τον Δία στον Κριό και 10ο οίκο σου, οπότε να περιμένεις μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά. Θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές φέτος, αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και μια αλλαγή στην καριέρα σου ή να αποκτήσεις φήμη, υψηλότερη θέση και κατ’ επέκταση, περισσότερα χρήματα και καταξίωση στο χώρο που κινείσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία στον 6ο οίκο σου, από τις 10/5 και μετά, όχι μόνο θα βελτιωθούν οι συνθήκες της εργασίας σου ή οι σχέσεις που τους/τις συναδέλφους ή τους/τις υπαλλήλους σου, αλλά και να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο που πάντα ήθελες, να μεταπηδήσεις σε άλλο πόστο που σου ταιριάζει περισσότερο, να πάρεις μια προαγωγή ή bonus. Αν δεν εργαζόσουν, τώρα πιθανόν να βρεις τη δουλειά που ήθελες, τόσο από την άποψη του περιβάλλοντος, όσο και των απολαβών.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης