Ελλάδα

Θρίαμβος Ανδρουλάκη (37%)-Με ΓΑΠ στο β΄ γύρο (27,82%)

Με παρακαταθήκη μια καθαρή επικράτηση μπαίνει στον δεύτερο γύρο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας απέναντί του τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο ευρωβουλευτής συγκεντρώνοντας (στο 91,49% της ενσωμάτωσης) ποσοστό 37% είναι το ακλόνητο φαβορί ενόψει της επόμενης Κυριακής, με τον πρώην πρωθυπουργό να φτάνει στο 27,82% και τον Ανδρέα Λοβέρδο να μένει τρίτο με 25.99%.

Την τέταρτη θέση έχει κλειδώσει ο Παύλος Χρηστίδης με 3,25%, ενώ καταγράφεται ισοπαλία μεταξύ Χάρη Καστανίδη και Παύλου Γερουλάνου (2,97 έκαστος).

Ο κ. Ανδρουλάκης στις πρώτες του δηλώσεις δεσμεύτηκε για «πολιτική αυτονομία και ανανέωση». «Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής. Αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία της παράταξης», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Λοβέρδος, έξω από τη Χαρ. Τρικούπη, ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα».

Σημαντική παρακαταθήκη για το ΚΙΝΑΛ, οι περίπου 268.000 ψήφοι, που σηματοδοτούν μια μαζικότατη συμμετοχή, πάνω και από τις προσδοκίες που εκφράζονταν όλες αυτές τις μέρες από τη Χαρ. Τρικούπη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης