Ελλάδα Ροή

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Νέος υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στη διάγνωση ογκολογικών ασθενών

Στην Πνευμονολογία και στην Ογκολογία του θώρακα τα τελευταία 10 έτη έχει συντελεστεί μια πραγματική επανάσταση, τόσο στη διαγνωστική προσέγγιση όσο και στην αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα. Η εισαγωγή νέων διαγνωστικών τεχνικών και νέων θεραπευτικών πρωτοκόλλων έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους ασθενείς με νεοεξεργασίες στο θώρακα.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, πιστό στο όραμά του και την αποστολή του να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας με αφοσίωση και επαγγελματισμό, ανταποκρίνεται άμεσα στις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής πρακτικής αλλά και τις ανάγκες των ασθενών, με την εγκατάσταση του πρωτοποριακού συστήματος HIGH DEFINITION ενδοσκοπικής υπερηχογραφίας SONART SU-1 της  εταιρείας FUJIFILM Europe προκειμένου να εξασφαλιστεί η ολοκληρωμένη διάγνωση και σταδιοποίηση των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα με βάση τα πλέον σύγχρονα ιατρικά πρότυπα. Ο νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει ενδοσκόπιο επεμβατικής ενδοβρογχικής υπερηχογραφίας EBUS και το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων Soluscope SERIE 1.

Διενεργώντας μια μόνο, εξαιρετικά ασφαλή, διαγνωστική εξέταση στον χώρο του ενδοσκοπικού εργαστηρίου, μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα τη διάγνωση και τη σταδιοποίηση της νόσου, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για διενέργεια μεσοθωρακοσκοπήσεων, οι οποίες απαιτούν την είσοδο του ασθενούς στο χειρουργείο, είναι δύσκολες τεχνικά κι ενδέχεται να έχουν επιπλοκές. Η εξέταση γίνεται είτε υπό μέθη, είτε υπό γενική αναισθησία μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο και το άγχος του ασθενή.

Με την προσθήκη του υπερηχο-βρογχοσκοπίου στον εξοπλισμό του, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έχει ήδη πραγματοποιήσει με επιτυχία μια σειρά διαγνωστικών και επεμβατικών εξετάσεων σε ογκολογικούς ασθενείς. Από τη στιγμή της διάγνωσης και της σταδιοποίησης μέχρι τη βέλτιστη αντιμετώπιση της νεοπλασματικής νόσου, οι ασθενείς λαμβάνουν την πλέον ολοκληρωμένη φροντίδα με την αγαστή συνεργασία εξειδικευμένων ιατρών στο πλαίσιο ενός άρτια Δομημένου Ογκολογικού Συμβουλίου και των ήδη παρεχόμενων υπηρεσιών (Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας / Χημειοθεραπεία, Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας / Ακτινοθεραπεία).

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εισήλθε δυναμικά στο χώρο της Υγείας τον Μάρτιο του 2010 και σήμερα αποτελεί ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και µε τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όχι μόνο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης