Ελλάδα Ροή

ΙΚΕΑ: Ανακαλούνται σκεύη σερβιρίσματος – Προειδοποίηση προς τους καταναλωτές

Τα σκεύη σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA ανακαλεί η γνωστή εταιρεία IKEA καθώς μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους κρίθηκαν επικίνδυνα.
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα σκεύη σερβιρίσματος HEROISK & TALRIK να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν εξέδωσε η ΙΚΕΑ.
Η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να τα επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για επιστροφή χρημάτων, σημειώνοντας πως δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
«Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία» αναφέρει η εταιρεία.
Επίσης, κάνει γνωστό πως τα συγκεκριμένα σκεύη σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA μετά από ορισμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν κατά τη χρήση τους φάνηκε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσουν και να προκαλέσουν κάψιμο στο χρήστη του σκεύους. «Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης