Ελλάδα

Κλείνει ο θερινός κινηματογράφος στο Καστρί Λουτρό

Αν για κάτι ακούγεται έντονα τα τελευταία χρόνια το Καστρί Λουτρό δεν είναι άλλο από τις δράσεις του τοπικού Εξωραϊστικού Συλλόγου που προχωράει σε εντυπωσιακές ενέργειες.

 

Θερινό σινεμά, δανειστική βιβλιοθήκη, δανεισμός ποδηλάτων, παρτέρια και ζωγραφιές στην παραλία είναι κάποια από αυτά και τα έχει προβάλλει αρκετές φορές το Larissanet.gr.

Όμως τους τελευταίους μήνες η πανδημία έχει ανατρέψει πολλά από τα σχέδια των ανθρώπων του συλλόγου. Τελευταίο «χτύπημα» αποτελεί το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει φέτος ο θερινός κινηματογράφος στην περιοχή. Όπως αναφέρει μάλιστα σχετική ανακοίνωση ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Σύμφωνα με ενημέρωση μας από τα υπουργεία Πολιτισμού και Πολιτικής προστασίας προκειμένου να λειτουργήσει φέτος ο θερινός κινηματογράφος μας θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια πρωτόκολλα λόγω πανδημίας. Ωστόσο επειδή κατά τις προβολές  παιδικών ταινιών το πλήθος των παιδιών που παρακολουθούν αυτές είναι πολύ μεγάλο  καθιστά αδύνατη αλλά και οικονομικά δυσβάστακτη  την εφαρμογή αυτών των πρωτοκόλλων από τον Σύλλογο. Για τους λόγους αυτούς το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε την αναστολή και για φέτος της λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου. Ευχόμαστε του χρόνου το καλοκαίρι να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση και  να χαρούν ξανά τις παιδικές ταινίες οι μικροί μας φίλοι».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης