Ελλάδα

«Κλείνει σπίτια» η πανσέληνος – Έρχονται μαύρες μέρες για 3 ζώδια

Couple in love.

Σκληρά ξεκαθαρίσματα με την πανσέληνο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

 

Κριός

Οι εξελίξεις επιταχύνονται μαζί όμως και οι αντιξοότητες , αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και ο Άρης στον Σκορπιό. Η πρώτη θα διαταράξει λίγο το κλίμα στη δουλειά και ο δεύτερος την ανησυχία για τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος, προκαλεί μια παροδική θύελλα, για άλλους στα αισθηματικά και άλλους στα κοινωνικά. Ενισχύστε τις δικλείδες ασφαλείας και αποφύγετε σημεία και ανθρώπους για τα οποία το ένστικτό σας προειδοποιεί αρνητικά.

Ταύρος

Ο εργασιακός χώρος ορθώνει μια αιφνίδια απαίτηση από εσάς, ενώ αισθηματικά, πολλοί θα ζήσετε μια δυσάρεστη εμπειρία. Η πανσέληνος, δυσκολεύει περισσότερο το κλίμα και κάνει δύστροπους και ασυνεννόητους τους ανθρώπους γύρω σας. Κινηθείτε διαλλακτικά και προσεκτικά, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε οτιδήποτε ζήσετε και αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και προσκλήσεις, ή προτάσεις που σας προκαλούν υποψίες.

Δίδυμοι

Όπως όλοι, έτσι και εσείς, θα έχετε γεγονότα και αλλαγές μικρής κλίμακας στην πορεία της νέας εβδομάδας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη ψυχραιμία, την εξυπνάδα και τη σοφή σας διαχείριση. Η δημιουργικότητά σας κάμπτεται , ή εμποδίζεται λίγο από εξωτερικά περιστατικά. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια, ή τη συμπαράστασή σας. Στη δουλειά σας πρέπει να καταβάλλετε περισσότερο κόπο και μόχθο. Οι ανταποκρίσεις των άλλων δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημά σας!

Καρκίνος

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε όλη αυτή την εβδομάδα, καθώς οι δυσκολίες μεγαλώνουν όπως πληθαίνουν και τα αναπάντεχα κάθε είδους! Η αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργούν ένα κύμα αναστατώσεων, από γεγονότα που δεν είχατε υπολογίσει. Επίσης θα σας εκπλήξουν και κάποιες σκληρές συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων. Με δυο λόγια αποκαλύπτεται μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία πρέπει να λάβετε υπόψη σας, κινούμενοι ανάλογα στην από εδώ και πέρα πορεία σας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης