Ελλάδα

Κλείνουν η κοιλάδα των Τεμπών από βδομάδα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου:

 

α) διακοπή της κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς (εντός της Κοιλάδας των Τεμπών) και εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας, κατά το χρονικά διαστήματα:

  • από Τρίτη (03-12-2019) έως Σάββατο (07-12-2019) καθημερινά και κατά τις ώρες 07:30’ έως 17:30’.
  • από Τετάρτη (11-12-2019) έως Παρασκευή (13-12-2019) καθημερινά και κατά τις ώρες 07:30’ έως 17:30’.

 

β) απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για τη Δευτέρα (09-12-2019) και την Τρίτη (10-12-2019) κατά τις ώρες 07:00’ έως 19:00’.

 

Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

 

Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1 – Τ2, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

  • Την κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου – Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας
  • Τη δυτική, μέσω Λάρισας – Τρικάλων – Καλαμπάκας – Παναγίας – Εγνατίας.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης