Ελλάδα

Κλειστές (πάλι) σήμερα και αύριο οι σήραγγες των Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2 του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι Λεπτοκαρυά.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2 του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι Λεπτοκαρυά, από ώρα 22:00 σήμερα Τετάρτη (28-06-2017) έως ώρα 06:00 της Πέμπτης (29-06-2017) καθώς και από ώρα 22:00 της Πέμπτης (29-06-2017) έως ώρα 06:00 της Παρασκευής (30-06-2017), απαγορεύεται:

η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι Λεπτοκαρυά, καθώς και
η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας – Πιερίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης