Ελλάδα Ροή

Κλειστή η Αθηνών- Λαμίας για 24 ώρες, σε εξέλιξη το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας

Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας προχώρησε η Τροχαία από τις 19:45, καθώς οι συνθήκες καθιστούν επικίνδυνη την κίνηση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

[Διαβάστε αναλυτικά που έχει διακοπεί η κυκλοφορία]

Όπως διευκρινίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., η διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται για λόγους ασφαλείας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, καθώς πέφτει πυκνό χιόνι που το έχει «στρώσει» και στον δρόμο από την Κηφισιά και πάνω.

Το πυκνό χιόνι που πέφτει σε όλη την Αττική, έγινε αιτία να κλείσουν δρόμοι και από την πλευρά του Υμηττού.

Διαβάστε ακόμη: Πολιτική Προστασία: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων σε Βόρειο Τομέα Αθηνών και Αν. Αττική

Από την Τροχαία διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αλίμου- Κατεχάκη από το ύψος της οδού Πίνδου έως την πλατεία της Ηλιούπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του γηπέδου του Εθνικού Αστέρα.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει επίσης και για τα δύο ρεύματα, από τη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι τη Λαμία, έως αύριο τις 19.00 το απόγευμα, αλλά η κατάσταση θα εκτιμάται από το πρωί κάθε ώρα και θα αξιολογηθεί σε νέα σύσκεψη, στις 11.00.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης