Ελλάδα

Κοπή πίτας από το ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεσσαλίας (φώτο)

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας και παρουσία των μελών του ΔΣ, των ιατρών και του προσωπικού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ολύμπιον Θεσσαλίας Α.Ε.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ένας τυχερός εργαζόμενος, κέρδισε μία χρυσή λίρα, ενώ από το ιατρικό προσωπικό, ο τυχερός γιατρός που βρήκε το φλουρί, έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.& Διευθύνων Σύμβουλος κ.Φώτης Παπαβασιλόπουλος, αφού ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αναφερόμενος στην χρονιά που έφυγε τόνισε πως παρά την γενικότερη οικονομική δυσπραγία, το ΟΛΥΜΠΙΟΝ κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του χωρίς απώλειες και επεσήμανε πως το σημερινό θετικό πρόσημο οφείλεται σε όλους τους εργαζόμενους, καθώς το Κέντρο έχει περάσει στην συνείδηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ως μια μονάδα υγείας υψηλών προδιαγραφών που στοχεύει στην ποιοτική προσφορά στους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

Κλείνοντας ο κ. Παπαβασιλόπουλος τόνισε πως προτεραιότητα της ΟΛΥΜΠΙΟΝ παραμένει αναλλοίωτη, η παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Στο επίκεντρο πάντα ο άνθρωπος.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης