Ελλάδα

Κρήτη – πυροβολισμοί σε ταβέρνα: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό συμβάν – Εριχναν ενώ βρίσκονταν ανήλικα παιδιά

Βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματίζεται σοβαρά και να βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το συμβάν που έλαβε χώρα στις Ανω Γούβες στο Ηράκλειο Κρήτης, σοκάρει, καθώς όπως φαίνεται από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο δράστης ρίχνει πυροβολισμούς στο θύμα, την ώρα που αυτός κάθεται σε τραπέζι με τα ανήλικα παιδιά και τη σύζυγό του.

 

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε το cretalive.gr, διακρίνεται ο 37χρονος Μανώλης Ψυλλάκης να κάθεται στο τραπέζι με τη γυναίκα του και παιδιά, όταν προς το μέρος του κινείται ο 27χρονος αδερφός του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου. Στο βίντεο φαίνονται επίσης τα παιδιά που βρίσκονται στο τραπέζι και η αγωνιώδης προσπάθεια να προστατευτεί ένα ανήλικο παιδάκι, που φέρεται να είναι του φίλου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr τα ανήλικα παιδιά του Ψυλλάκη, αντιλαμβανόμενα τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας αντί να προσπαθήσουν να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να συνεχίσει τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκείνος δεν πτοήθηκε από την ενέργεια των ανήλικων και προσπερνώντας τους, εξακολούθησε να ρίχνει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης