Ελλάδα

Μεθυσμένος οδηγός πήγαινε ανάποδα στην Εθνική χωρίς φώτα έξω απ’ τη Λαμία!!! (pics)

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας, με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο άνδρα, ο οποίος οδηγούσε ανάποδα και χωρίς φώτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το LamiaReport, στο τιμόνι βρισκόταν ένας Βούλγαρος πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και από Γλύφα κινούνταν με κατεύθυνση προς την Λαμία. Προφανώς ήθελε να πάει από τον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση την πόλη.

Όταν όμως πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα φώτα από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, φοβούμενος τον έλεγχο σταμάτησε και έσβησε τα φώτα.

Ξαφνικά οι αστυνομικοί βλέπουν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό.

Πανικός στον δρόμο
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η κίνησή του αυτό προκάλεσε πανικό, καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί έβλεπαν ένα όχημα χωρίς φώτα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους και να κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Το αγροτικό αρχικά χτύπησε ένα Nissan ο οδηγός του οποίου στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε, ενώ ακολούθησε μία BMW που οδηγούσε ένας στρατιωτικός γιατρός.

Ο 55χρονος προσπαθώντας να αποφύγει το αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα, έπεσε σε ένα φορτηγό και στη συνέχεια πάνω στις μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Οι μπάρες διαπέρασαν την BMW και από καθαρή τύχη ο 55χρονος οδηγός ανασύρθηκε ζωντανός μέσα από το λευκό αυτοκίνητο, το οποίο από την πλευρά του οδηγού διαλύθηκε.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης