Ελλάδα

Μεταπτυχιακό από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλούν τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) ​«Επιχειρηματικότητα»​ για το ​ακαδημαϊκό έτος 2019-2020​ .
Οι μεταπτυχιακές σπουδές στην ​«Επιχειρηματικότητα»​ οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης μετά από φοίτηση δύο (2) εξαμήνων (​πλήρους εντατικής φοίτησης​ ) ή τεσσάρων (4) εξαμήνων (​μερικήςεντατικήςφοίτησης​ ). Η λήψη του διπλώματος προϋποθέτει την παρακολούθηση και επιτυχή εξέταση σε ​έξι (6) μαθήματα​ και την εκπόνηση και επιτυχή εξέταση της μεταπτυχιακής ​διπλωματικής εργασίας​ (75 ECTS). Ο μέγιστος αριθμός εισακτέων ανέρχεται σε σαράντα (40) άτομα.
Τα μαθήματα του ΔΠΜΣ διδάσκονται ​Παρασκευή​ και ​Σάββατο​ , ​κάθε δεύτερη εβδομάδα​, στη ​Λάρισα​ (Γαιόπολις).
Τα συνολικά ​τέλη φοίτησης​ στο ΔΠΜΣ ανέρχονται σε ​€3.300​ και ​καταβάλλονται τμηματικά​, κατά τη διάρκεια των σπουδών.
Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει ​προ-επιλογή με βάση το φάκελο υποψηφιότητας​ και γίνεται με κριτήρια όπως ο βαθμός πτυχίου, η βαθμολογία στα μαθήματα που είναι σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του ΔΠΜΣ, η βαθμολογία της πτυχιακής εργασίας (όπου αυτή προβλέπεται στον πρώτο κύκλο σπουδών), η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η επαγγελματική εμπειρία.
Οι αιτήσεις γίνονται αρχικά ​ηλεκτρονικά​ , στην ιστοσελίδα του προγράμματος (msc-entrepreneurship.uth.gr). Στη συνέχεια, οι ​φάκελοι υποψηφιότητας​ θα πρέπει να
έχουν παραδοθεί στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ μέχρι και τη ​Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 15:00 ​ (με φυσική παράδοση ή με σφραγίδα/ απόδειξη ταχυδρομείου).
Όσοι/ες προ-επιλεγούν θα κληθούν σε ​προφορική συνέντευξη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019​ .
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ στην «Επιχειρηματικότητα» (​msc-entrepreneurship.uth.gr​ ) και από τη Γραμματεία Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, Γαιόπολις, Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα, Τηλ: ​2410684708-9​ , email: ​msc-entrepreneurship@uth.gr​ .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης