Ελλάδα

Νέες επενδύσεις στον Πλαταμώνα που… αλλάζει (εικόνες)

Το επενδυτικό ενδιαφέρον σημαντικών επιχειρηματιών προσελκύει ο Πλαταμώνας, ο οποίος αναβαθμίζεται σημαντικά στον χάρτη του τουρισμού της χώρας μας.

 

Ο Πλαταμώνας είναι, ένα από τα πιο γραφικά τουριστικά θέρετρα και ψαροχώρια της Βορείου Ελλάδος με περίπου 2.000 κατοίκους, βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου και με θέα το φημισμένο κάστρο. Εδώ και λίγα χρόνια διαθέτει ολοκαίνουργια Μαρίνα, από τις μεγαλύτερες στη χώρα μας, εγκατεστημένη στην καρδιά του δημοφιλούς θέρετρου, η οποία παρέχει περισσότερες από 90 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής έως 25 μέτρα καθώς και δυνατότητα ελλιμενισμού κρουαζιερόπλοιων και megayachts.

Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι γίνονται σχέδια για μια νέα μεγάλη επένδυση στο χώρο του τουρισμού (ξενοδοχείο, μπαρ, εστιατόρια πολυτελείας και χώροι άθλησης) η οποία πιθανόν να ξεκινήσει ακόμη και εντός των επόμενων μηνών.

Παράλληλα γίνονται έργα εγκατάστασης κυματοθραυστών στις παραλίες του Πλαταμώνα προκειμένου να μπορούν οι λουόμενοι να απολαμβάνουν ακόμη καλύτερα το μπάνιο τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν ανεγερθεί και λειτουργούν πολυτελή ξενοδοχεία στο χωριό, ανεβάζοντάς το επίπεδο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης