Ελλάδα Ροή

Οι… Γάλλοι προτιμούν, φέτος, τον Πλαταμώνα!!!

Αναβαθμίζεται ο κατ’ εξοχήν προορισμός των Τρικαλινών με αφίξεις Γάλλων τουριστών ήδη στην περιοχή.

Ο Πλαταμώνας ήταν παραδοσιακά leader όσον αφορά τον ποιοτικό τουρισμό από της Βαλκανικές χώρες, αλλά και τη Βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Φέτος τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο αφού οι εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί προσελκύουν τουρίστες και από την κεντρική Ευρώπη, ειδικά δε φέτος Γάλλους!…

Ήδη από αυτό το Σαββατοκύριακο έφτασαν εκεί πολλοί Γάλλοι τουρίστες και σε αυτό φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο ότι ο κορυφαίος προορισμός φαίνεται ότι θα είναι φέτος για τους Γάλλους η Ελλάδα, με την αυξημένη ζήτηση να οδηγεί σε περισσότερες πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών για το καλοκαίρι.

Σε επαφές που είχε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι, με τους tour operators οι εκπρόσωποί τους, βασιζόμενοι στα τελευταία δεδομένα από τις κρατήσεις και στο άμεσο ενδιαφέρον της αγοράς, εξέφρασαν στον υπουργό την πεποίθηση ότι η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα φέτος θα παρουσιάσει μεγάλη αύξηση. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ζήτηση επανακάμπτει σταθερά, φέρνοντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων για το γαλλικό κοινό.

Ανώτατα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Transavia ενημέρωσαν τον υπουργό ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πρώτη σε κρατήσεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο πρώτος προορισμός σε πωλήσεις για την Transavia φέτος, υπερβαίνοντας τη ζήτηση για την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Έτσι, η Transavia προχώρησε σε αύξηση του προβλεπόμενου αριθμού επιβατών προς την Ελλάδα για το 2021, φτάνοντας τις 1.100.000 θέσεις.

Η γαλλο-ολλανδική εταιρία, που ανήκει στον όμιλο Air France-KLM, συνδέει τέσσερις γαλλικές πόλεις με 12 προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ στη λίστα των δρομολογίων της για το 2021 προστέθηκαν οι νέες πτήσεις Παρίσι – Πρέβεζα, Νάντη – Κέρκυρα και Μονπελιέ – Σαντορίνη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης