Ελλάδα

Πέθανε 56χρονη που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ στη Λαμία

Τραγικός ήταν ο επίλογος για την 56χρονη Λαμιώτισσα που στραβοκατάπιε την ώρα που με συγγενείς και φίλους γιόρταζαν τον επερχόμενο γάμο του γιου της στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη γυναίκα που πάντρευε το γιο της, έκανε το γνωστό “τραπέζι” στενών συγγενών για να μοιραστούν την χαρά για το χαρμόσυνο γεγονός. Όμως δυστυχώς κάποια στιγμή στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει… Οι οικείοι της προσπάθησαν να την βοηθήσουν ενώ άμεσα κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για να αφαιρεθεί το ξένο σώμα, όμως είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός της και εδώ και περίπου δύο μήνες βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρότι οι πνεύμονες της είχαν επανέλθει προσωρινά ο εγκέφαλος της δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση της να παραμένει κρίσιμη. Δυστυχώς το πρωί της Παρασκευής έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς και φίλους.

Η ιστορία της άτυχης γυναίκας είχε συγκλονίσει όχι μόνο το περιβάλλον της αλλά και όλη την πόλη. Ήταν 20 Σεπτεμβρίου, παραμονές του γάμου όταν η κακιά στιγμή, δεν λογάριασε τη χαρά της μετατρέποντας ένα γιορτινό τραπέζι σε τραγωδία.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο λιγοστός χρόνος που χρειάστηκε μέχρι να διασωληνωθεί ήταν μοιραίος για τον εγκέφαλο της που σταμάτησε να αιματώνεται.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στις 13.00, στον Άγιο Νεκτάριο.

lamianow.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης