Ελλάδα

Πανικός στο Σύνταγμα: Άντρας με καραμπίνα σε έξαλλη κατάσταση

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στις 3:00 το πρωί της Τρίτης, όταν άντρας ημίγυμνος σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε κρατώντας καραμπίνα μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ουρλιάζοντας και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα.

 

Άπλωσε ένα πανό που έγραφε: «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα» και μια ελληνική σημαία, άναψε κεριά και κάθισε κάτω κρατώντας πάντα την καραμπίνα.

Μέσα σε λίγα λεπτά το Σύνταγμα γέμισε περιπολικά και μηχανές της Δίας, ο δρόμος εκκενώθηκε και έκλεισε, οι Εύζωνες φυσικά απομακρύνθηκανα από το μνημείο, ενώ οι λίγοι τουρίστες και περαστικοί που βρίσκονταν στην πλατεία απομακρύνθηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτου με τους αστυνομικούς να τους δίνουν οδηγίες προς τα πού να κατευθυνθούν και να τους συμβουλεύουν να μπουν κάπου μέσα.

Ο άντρας με την καραμπίνα έτρεξε προς το πάρκινγκ της Βουλής, ενώ οι Αστυνομικοί φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη και σηκώνοντας τις ασπίδες τον ακολουθούσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο τουλάχιστον μισάωρο, δεν είχε καταστεί σαφές εάν ο άντρας με την καραμπίνα απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ δεν είχε υποβάλει και κάποιο αίτημα.

in.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης