Ελλάδα

Παντρολογήματα on demand του Θ. Θ. στο viva.gr

Τα Παντρολογήματα, η κλασική κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Νάνσυς Σπετσιώτη, η πρώτη on demand παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου, είναι γεγονός!  Η πλατφόρμα προβολής της παράστασης ανοίγει την Παρασκευή 11 Ιουνίου και θα παραμείνει διαθέσιμη καθημερινά έως την Κυριακή 27 Ιουνίου, από τις 6μ.μ. έως και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 10π.μ. Διάθεση εισιτηρίων και επεξήγηση της διαδικασίας εισόδου για την παρακολούθηση της παράστασης στην πλατφόρμα του viva.gr.

Τιμή εισιτηρίου – γενική είσοδος : 5 ευρώ.

Η παράσταση

Η κάμερα μπαίνει επί σκηνής, ακολουθεί τους ηθοποιούς, μεταφέρει το ρυθμό τους και δίνει την αίσθηση παρακολούθησης κινηματογραφικής ταινίας. Με κοντινά πλάνα, με ιδιαίτερα κάδρα κι  έναν τρόπο λήψης που δεν έχει γίνει έως τώρα στις on demand παραστάσεις.

H ξεκαρδιστική αυτή κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ  μας μιλάει για το μαζί και τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Μέσα από ένα κωμικό παιχνίδι ανταγωνισμού, με μπλόφες και τεχνάσματα. Ποιος έχει τον καλύτερο γαμπρό; Τι θα απογίνει τελικά η νύφη; Ο Γκόγκολ,  σε κάποιο σημείο γράφει: «Πολύ δύσκολη η θέση της γυναίκας στις μέρες μας, και μάλιστα όταν δεν είναι ερωτευμένη». Πολύ δύσκολη η θέση της γυναίκας, και στις δικές μας μέρες, όταν καλείται να ακολουθήσει τα κοινωνικά στερεότυπα ή να καλύψει τις προσωπικές της ανασφάλειες μέσω ενός γάμου. Δύσκολη και η θέση του άντρα όταν δεν γνωρίζει τα πραγματικά του θέλω. Δύσκολες οι σχέσεις σε μια κοινωνία όπου συνεχώς απομακρυνόμαστε αντί να ερχόμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Κι ενώ έχουμε την ανάγκη της συμπόρευσης μπαίνουν στο ενδιάμεσο προσωπικά συμφέροντα και κοινωνικές συμβάσεις.  Άραγε κι ο ίδιος ο γάμος δεν είναι μια σύμβαση;

Η ταυτότητα της παράστασης

Παίζουν αλφαβητικά: Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Μπέττυ Νικολέση, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας.

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές

Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Νάνσυ Σπετσιώτη

Σκηνικά: Δήμητρα Εξάρχου

Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα

Μουσική/στίχοι τραγουδιού: Σταύρος Παπασταύρου

Κινησιολογία/χορογραφία: Αθηνά Μανώλη

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Video mapping: Χριστίνα Τζιουβάρα, Βαγγέλης Αντωνόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Λαγκούρα

Επιμέλεια φωτισμού: Μάκης Παπατριανταφύλλου, Γιώργος Γκόλαντας

Κατασκευή σκηνικού: Χρήστος Καράκης, Νίκος Ανδριανόπουλος

Κατασκευή κοστουμιών: Νικολέττα Καΐση

Φωτογραφίες: Γιάννης Χατζηαντωνίου

Πρόγραμμα/Αφίσα: Μουτζούρα

Σκηνοθεσία Κινηματογράφησης: Παναγιώτης Κουντουράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Οδυσσέας Τούλης

Βοηθοί Παραγωγής: Mariana Nicolaiescu, Φοίβος Ζώτης

Μοντάζ: Οδυσσέας Τούλης, Παναγιώτης Κουντουράς

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης