Ελλάδα

Περιπολικό χτύπησε αγριογούρουνα και έπεσε πάνω σε ΙΧ-Δυο νεκροί

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε εχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου, στο Κιλκίς, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις αστυνομικοί. Συγκεκριμένα, ένα περιπολικό, το οποίο οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν 44χρονος και 36χρονος αστυνομικοί, συγκρούστηκε με αγέλη αγριογούρουνων στο 62ο χλμ Θεσσαλονίκης Νέου Πετριτσίου στις 23:30.

 

Εκείνη τη στιγμή ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 56χρονος και μία 50χρονη, υπήκοοι Βόρειας Μακεδονίας, συγκρούστηκε επίσης με κάποιο αγριογούρουνο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρεθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Πίσω από το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινούνταν ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ένας 53χρονος και ένας 48χρονος εθνοφύλακες. Το όχημα συγκρούστηκε με το περιπολικό και από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους και οι δύο.

Οι τρεις αστυνομικοί αλλά και η 50χρονη υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς με το ασθενοφόρο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Πηγή: voria.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης