Ελλάδα

Προσλήψεις προσωπικού στην Αθήνα από την Emirates

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων της αεροπορικής εταιρείας «Emirates» προχωρούν σε συναντήσεις με υποψήφιους σε 30 πόλεις από τώρα έως τα τέλη Ιουνίου με σκοπό να προβούν σε προσλήψεις για το πλήρωμά της.

 

Σε αυτό το διάστημα, θα ταξιδέψουν από την Αυστραλία έως το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και δεκάδες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς και στο Κάιρο, το Αλγέρι, την Τύνιδα και το Μπαχρέιν.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων της Emirates θα επισκεφθούν την Αθήνα και θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις στις 2 και 3 Ιουνίου 2022.

Ένα μέρος της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Ωστόσο, πάντα προσπαθούμε να πραγματοποιούμε δια ζώσης συναντήσεις με τους υποψηφίους, εφόσον αυτό είναι εφικτό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας θα επισκεφθεί 30 πόλεις τις επόμενες 6 εβδομάδες, με στόχο να αξιολογήσει τους πιθανούς υποψήφιους».

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι, με καταλύματα που παρέχονται από την εταιρεία, αφορολόγητο μισθό και άλλα προνόμια.

Σημειώνεται πως ένας μέσος μισθός στην εταιρεία υπολογίζεται στα 2.500 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για τον ρόλο του πληρώματος καμπίνας της Emirates και να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά εδώ.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης