Ελλάδα Ροή

Πρώην Στελέχη Του Κινήματος Αλλαγής “Επιστρέφουν Σπίτι Τους”

Επιβεβαιώνεται ένα κλίμα που τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είχαν ήδη εντοπίσει. Ότι σιγά-σιγά, ο ΣΥΡΙΖΑ αποδομείται πολιτικά και οργανωτικά, και ότι ένα μέρος της κοινωνικής του βάσης επιστρέφει και εμπιστεύεται ξανά τον παραδοσιακό του χώρο, το Κίνημα Αλλαγής.

Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Λαρισαίου Χρήστου Μάρκου, ο οποίος συναντήθηκε (σήμερα) με το Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη στα γραφεία του κόμματος.

 

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, κατά την οποία ο Χρήστος Μάρκου, ο οποίος μέχρι πριν από μερικούς μήνες δραστηριοποιούνταν πολιτικά στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, οριστικοποίησε με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη την επάνοδο του στο Κίνημα Αλλαγής. Ιδιαίτερη αξία αποκτά το γεγονός ότι πρόκειται για στέλεχος με αξιόλογες κοινωνικές αναφορές στο Νομό της Λάρισας και την περιοχή της Θεσσαλίας: Επόπτης Αγοράς στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  Μέλος της Ε.Γ του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας, Αντιπρόεδρος του ΓΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στέλεχος που ευελπιστεί με την εμπειρία και τη δράση του να συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των κρίσιμων πυλώνων για το στελεχιακό δυναμικό του Κινήματος Αλλαγής, στους χώρους της Αυτοδιοίκησης και του Συνδικαλισμού. Χώρους που πάντα αντλούσε την κινητήρια δύναμη της η δημοκρατική παράταξη.

Φαίνεται πως τα πρώτα σημάδια χειροπιαστής ανατροπής του πολιτικού κλίματος στο χώρο της κεντροαριστεράς έχουν ήδη ξεκινήσει.

Και η πολύ συστηματική δουλειά που γίνεται στον τομέα αυτόν από την ίδια την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, τη Φώφη Γεννηματά, το Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και άλλα στελέχη του κόμματος, πλέον, αποδίδει καρπούς.

Και από ότι μαθαίνουμε, έπεται και συνέχεια.

thesocialist.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης