Ελλάδα Ροή

Πρώτη φορά νονός; Ορίστε τι πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε βαπτιστικό σταυρό!

Έχετε την τιμή και τη χαρά να σας ζητήσουν να γίνετε πνευματικός γονέας και νιώθετε μεγάλο ενθουσιασμό για αυτό! Σε αυτό το ταξίδι που μόλις τώρα ξεκινά μια σημαντική επιλογή που θα πρέπει να κάνετε για το νεοφώτιστο βρέφος είναι ο βαπτιστικός σταυρός. Πρόκειται για ένα κόσμημα με ιδιαίτερη σημασία που θα το συντροφεύει σε όλη του τη ζωή.

 

 

Σε αυτό το άρθρο το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels μας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν πάρετε την τελική απόφαση.

Ξεκινήστε να ψάχνετε αρκετά νωρίτερα πριν τη βάπτιση

 

Σίγουρα θα δείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, μέταλλα και υλικά.

 

Για να κάνετε την έρευνά σας σωστά χρειάζεστε χρόνο, ώστε να συγκρίνετε και να πάρετε μια απόφαση που θα σας ικανοποιήσει.

 

Ζητήστε τη γνώμη των γονέων

 

Καλό είναι να συμβουλευθείτε τους γονείς ως προς τις διαστάσεις του σχεδίου και το χρώμα του σταυρού.

 

Έτσι, θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτό που ψάχνετε και θα είναι πιο εύκολο να βρείτε έναν βαπτιστικό σταυρό που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

 

Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι από Λευκό Χρυσό

 

Ορίστε το εύρος τιμής που μπορείτε να διαθέσετε

 

Το κόστος ενός βαπτιστικού σταυρού κυμαίνεται ανάλογα με το σχέδιο, την ποιότητα των υλικών και το βάρος του.

 

Σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε την έρευνά σας το ποσό που μπορείτε να δώσετε, γιατί έτσι η αναζήτησή σας θα είναι πιο στοχευμένη, άρα πιο εύκολη και γρήγορη!

Χρώμα & μέγεθος

 

Μια σημαντική απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε είναι αν ο σταυρός θέλετε να είναι χρυσός, λευκόχρυσος, ροζ χρυσός ή ασημένιος καθώς και την ποιότητά του.

 

Οι περισσότεροι πελάτες μας επιλέγουν χρυσό 14 καρατίων, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θα προτιμήσουν τα 18 καράτια.

 

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι το μέγεθός του.

 

Οι τάσεις στις μέρες μας, ειδικά στους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια, είναι υπέρ των πιο minimal επιλογών.

 

Τι σχέδιο θα επιλέξετε;

Όταν ξεκινήσετε την αναζήτηση θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχέδια, από απλά μέχρι ματ ή σαγρέ, με πολύτιμους λίθους ή χωρίς. Σταυρός Βάπτισης Διπλής Όψης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Αυτό είναι καθαρά προσωπικό κριτήριο και έχει να κάνει με τη δική σας αισθητική ή των γονέων… Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι Val΄Oro Σκέτος από Κίτρινο Χρυσό

Συνέχεια έχει η αλυσίδα

 

Έχετε σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία της επιλογής σταυρού. Αφού τον βρείτε, πρέπει να δείτε και ποια αλυσίδα ταιριάζει με αυτόν για να δένουν αρμονικά ως σύνολο. Έχοντας τα παραπάνω υπόψη σας, είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε έναν σταυρό που θα ικανοποιεί εσάς, τους γονείς και μελλοντικά το πνευματικό σας παιδί! Ευχαριστούμε το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels για τις πολύτιμες συμβουλές.

Βρείτε πολλά περισσότερα σχέδια και εξατομικευμένες προτάσεις στο e-shop τους ή στο φυσικό τους κατάστημα Σπύρου Μερκούρη 74 στο Παγκράτι.

 

Δείτε τα προϊόντα του άρθρου εδώ:

Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι με Αλυσίδα από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Διαμάντια 039641, Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια 036553, Σταυρός Βάπτισης Διπλής Όψης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 039974 & Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι Val΄Oro Σκέτος από Κίτρινο Χρυσό Κ14 039736.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης