Ελλάδα

Πτήση μυστήριο: Kυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα

Μια περίεργη πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας αποκαλύπτει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ επικαλούμενο έγκυρες πληροφορίες και από τη χώρα του Νικολάς Μαδούρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο αεροσκάφος επέβαινε κρατικός αξιωματούχος με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Χόρχε Αρεάσα.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε με προορισμό νησί της Καραϊβικής αλλά αντί αυτού βρέθηκε στην Πορτογαλία όπου και προσγειώθηκε για ανεφοδιασμό αφού ο κυβερνήτης «απείλησε» ότι θα συντριβεί λόγω έλλειψης καυσίμων! Στη συνέχεια απογειώθηκε και έφτασε στη Γενεύη προτού καταλήξει το Σάββατο, υπό άκρα μυστικότητα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου παρέμεινε για τέσσερις ώρες αντί για μία που αρχικά ενημέρωσε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πλήρωμα του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας φέρεται να ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου στην Αθήνα ότι δεν πρόκειται για επίσημη κυβερνητική πτήση. Πρόκειται για ένα Falcon της κρατικής εταιρείας πετρελαίου της Βενεζουέλας PDVSA, το οποίο χαρακτηρίζεται κυβερνητικό.

cnn.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης