Ελλάδα

Πώς θα χάσεις βάρος τρώγοντας με το MyFlex

Είναι γνωστό ότι για να χάσεις κιλά πρέπει να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από όσες τρως συνήθως. Άρα, θα πρέπει να πέφτεις για ύπνο νηστικός; Φυσικά και όχι!

 

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή τους να θέλουν να χάσουν μερικά κιλά, γιατί είτε δε νιώθουν καλά με το σώμα τους είτε για λόγους υγείας. Συνήθως μια τέτοια απόφαση συνδυάζεται με αισθήματα περιορισμού και πείνας, επειδή πρέπει καθημερινά να συγκρατούν τον εαυτό τους και να λένε όχι στις αγαπημένες τους λιγουδιές και παχυντικές τροφές.

 

Τώρα το αδυνάτισμα αλλάζει και αποκτά μια επιστημονική και υγιεινή μορφή. Το δοκιμασμένο πρόγραμμα διατροφής MyFlex του Δημήτρη Οικονομάκη επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να χάσουν βάρος, τρώγοντας και φτιάχνοντας μια καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα τους.

 

Πώς γίνεται να χάσεις βάρος τρώγοντας με το MyFlex;

 

Το πρόγραμμα διατροφής MyFlex είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσεις την πόρτα που κρύβει όχι μόνο έναν υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και την πραγματική γνωριμία σου με το σώμα σου –τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο οργανισμός σου– και τις ανάγκες του. Η έμπειρη ομάδα διαιτολόγων και διατροφολόγων του MyFlex είναι αυτή που με βάση τις πληροφορίες που δίνει ο κάθε πελάτης για τον τρόπο ζωής του και το ιατρικό ιστορικό του είναι σε θέση να σχεδιάζει καθημερινά πλάνα διατροφής που καλύπτουν τις προσωπικές του ανάγκες σε μακροθρεπτικά συστατικά. Το κάθε φαγητό αξιολογείται βάσει των γραμμαρίων του σε πρωτεϊνη, υδατάνθρακα και λιπίδια, και όχι σε θερμίδες. Έτσι, μπορεί σιγά σιγά να πάψουν όλοι να διακρίνουν τις τροφές σε «καλές» και «κακές» και να αναγνωρίσουν τα οφέλη που όλες έχουν στον οργανισμό τους. Διαφορετικά, δε θα υπήρχαν τροφές, όπως το μέλι, το λάδι και το αβοκάντο, που είναι εξαιρετικά θρεπτικές αλλά έχουν πολλές θερμίδες.

 

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να τρώει ό,τι θέλει στο πρόγραμμα διατροφής MyFlex;

 

Βασικός σκοπός του προγράμματος διατροφής MyFlex είναι να αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι το φαγητό σαν μια απόλαυση και όχι σαν έναν πειρασμό ο οποίος θα τους καταστρέψει αν ενδώσουν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές στο διαιτολόγιο MyFlex.

 

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να λάβει κάποιος ένα εβδομαδιαίο πλάνο με αγαπημένα φαγητά, όπως pancakes και πίτσα. Για να μην ταλαιπωρηθεί όμως ο οργανισμός με τον μεταβολισμό αμφιβόλου ποιότητας υλικών και μαγειρέματος, που χαρακτηρίζουν τα φαγητά «απ’ έξω», καλείται το άτομο να τα ετοιμάσει και να τα απολαύσει στο σπίτι. Η επιλογή φρέσκων και με λίγα και γνωστά υλικά στην ετικέτα προϊόντων από το σούπερ μάρκετ και το κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής Flexstores επιτρέπει στον καθένα να φτιάξει υγιεινές εκδοχές των αγαπημένων του ανθυγιεινών φαγητών και να τα καταναλώσει χωρίς καμία απολύτως ενοχή.

 

Είναι εύκολο να υιοθετήσει κάποιος υγιεινές διατροφικές συνήθειες;

 

Η απόκτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι μια διαδικασία που σίγουρα απαιτεί χρόνο και επιμονή. Το πρόγραμμα διατροφής MyFlex βάζει τους ενδιαφερόμενους στον σωστό δρόμο, διαμορφώνοντας μια πλούσια δίαιτα που ταιριάζει στο προφίλ και τον οργανισμό του καθενός ξεχωριστά. Παράλληλα, αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο, μέσα από πρωτότυπα, γευστικά και χορταστικά γεύματα, ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι σκέτα φρούτα, λαχανικά και στεγνό κοτόπουλο. Έτσι, όλοι αντιλαμβάνονται ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να υιοθετήσει κάποιος υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να γίνει fit.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης