Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι για τη διατροφή των παιδιών τους

Το πρώην ζευγάρι Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

 

Ο λόγος ήταν για να λύσουν τις διαφορές σχετικά με τη διατροφή των δυο παιδιών τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μη πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των γιων τους.

 

Έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου αναγκάστηκε να  προχωρήσει σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο κτήριο 9, έφτασε πρώτη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Μαζί της ήταν επίσης οι κουμπάροι και καλοί φίλοι της παρουσιάστριας του Mega, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε δηλώσει πρόσφατα ότι:

«Κατά περιόδους έχουν γραφτεί διάφορα ψέματα για τα προσωπικά μου. Λογικό είναι να με επηρεάσουν. Γενικά με στεναχωρεί αυτό, από την πρώτη μέρα που δεν ήμουν εξοικειωμένος, βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας και στη δουλειά μου και στα προσωπικά μου, όλο αυτό με τη Σίσσυ.
Ήταν άνθρωποι και με φωτογράφιζαν έξω από το σπίτι, μου φαινόταν εξωπραγματικό και κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα φοβικός. Μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι αυτή η δουλειά… Καταλαβαίνω αν κάποιο σχόλιο είναι καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο. Τα παιδιά όμως είναι μικρά και όταν εκτίθενται αυτά ή αν κάποια από τα πράγματα που γράφονται για μένα μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά, εξηγώ πως αυτό που γράφει κάποιος, μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά μου».

hernews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης