Ελλάδα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ALSO ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το 77ο σεμινάριο μαιευτικού επείγοντος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) διοργανώνεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020. Το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο ALSO απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και αφορά στη διαχείριση και αντιμετώπιση μαιευτικών επειγόντων περιστατικών κατά τη διάρκεια της κύησης, του τοκετού και της λοχείας.

Διαρκεί 2 ημέρες και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με την περίθαλψη της μητέρας και του νεογνού. Περιλαμβάνει διαλέξεις, συζητήσεις περιστατικών, προσομοιώσεις συμβουλευτικής, προβολές videos και πρακτικές ασκήσεις σε προπλάσματα (hands-on) και μυϊκό ιστό. Χρησιμοποιεί επίσης μνημονικούς κανόνες (ακρωνύμια / αλγορίθμους) οι οποίοι πραγματικά «σώζουν» σε μαιευτικά επείγοντα περιστατικά.

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με προαιρετική γραπτή και προφορική εξέταση. Στους επιτυχόντες και των δύο εξετάσεων απονέμεται πιστοποιητικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Οικογενειακών Ιατρών, ενώ οι λοιποί εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Αν. Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Νικόλαος Βραχνής ενώ Υπεύθυνος του 77ου Σεμιναρίου ALSO είναι ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος κ. Γεώργιος Καλόγηρος, Συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Για να λάβετε μέρος μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hsoge.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https: //www.hsoge.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2107789211.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, βρίσκεται στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και επιδιώκει να φιλοξενεί διοργανώσεις οι οποίες προωθούν την επιστημονική κατάρτιση. Ενισχύουμε τη γνώση!

 

https://bit.ly/AllsoIasoThessalias

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης