Ελλάδα

Σεπόλια: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Κατηγορείται για μαστροπεία

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις αρμόδιες αρχές για τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ πριν από λίγη ώρα όχημα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής έφτασε στο σπίτι της.

 

Μαζί με τη μητέρα, οι αστυνομικοί πήραν και τρία παιδιά. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι θα υπάρξει ένταλμα για άτομο από το συγγενικό περιβάλλον του παιδιού, το οποίο είναι τελικά η ίδια του η μητέρα.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος μαστροπός Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος βιαστής – πελάτης Γιάννης Σοφιανίδης.

Ο 53χρονος από την αρχή άφηνε υπόνοιες για εμπλοκή προσώπου από το περιβάλλον της 12χρονης, φωτογραφίζοντάς το από το κελί της ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μητέρα της 12χρονης ήξερε τα πάντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν της μίλησε η θεία του παιδιού για τα σοκαριστικά και χυδαία μηνύματα που είχε δει στο κινητό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα είχε οικονομικές συνεννοήσεις με τον 53χρονο αφού της έστελνε διάφορα ποσά.

Κατηγορείται για μαστροπεία από κοινού

Όπως μετέδωσε η Άννα Κανδύλη στο MEGA, το βασικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η μητέρα είναι η διακεκριμένη μαστροπεία από κοινού σε βαθμό κακουργήματος, ενώ υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες.

Αναλυτικότερα, εναντίον της μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία και η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε περίπτωση που έχει στα χέρια της στοιχεία που να οδηγούν στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Η δικαστική λειτουργός, η οποία χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μητέρα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης